HVORFOR IV BROTHERS…

Svaret er simpelt; ét ønske om at lave et sæt soda mixers i en rigtig god kvalitet. En stor del af de drinks vi selv foretrækker, består af en eller anden form for soda mixer, så derfor er det vigtigt, at den har den helt rigtige smag. Ja, og navnet IV Brothers, vi er 4 brødre – så det er også ret simpelt. 

Når du skal lave dine drinks, kan de lige så godt smage godt, det var tanken bag IV BROTHERS. Det synes vi virkeligt er lykkedes med vores 4 soda mixers: LEMON, TONIC, GINGER ALE og GINGER BEER. Alle varianterne er økologiske og uden tilsætningsstoffer. Det betyder, at smagen og farven i disse soda mixers er naturlige og ikke fra kunstige aromaer og farvestoffer. At det er et naturligt produkt gør også, at du i nogle varianter vil opleve et bundfald, men dette er kun positivt, da en del af smagen findes i bundfaldet. Husk derfor at omryste flasken godt, inden du åbner den. 

Smagen er fantastisk, og du kan naturligvis også erstatte dine almindelige sodavand med disse 4 spændende varianter – De passer perfekt til enhver lejlighed. 

 

IV BROTHERS soda mixers produceres på det hyggelige Ørbæk Bryggeri, Assensvej 38-40, DK-5853 Ørbæk. 

Bryggeriet ligger på Fyn i smukke gamle bygninger, der har huset bryggeri siden 1906. 

 

Vi ønsker jer god fornøjelse.