Opskrifter

drinks med økologiske soda mixers fra IV BROTHERS

Her er 5 forskellige bud på lækre drinks med økologiske soda mixers fra IV BROTHERS.

 

Moscow Mule:

Hæld godt med isterninger i et glas og tilsæt 4 cl vodka samt 2 cl limejuice og fyld op med Ginger Beer. Pynt med skiver lime og ingefær. Hvis det skal være lidt ekstrfestligt, kan man servere drinken i kobber krus. Læs mere om Moscow Mule her.

 

Gin Hass: 

Find et longdrinkglas frem og hæld 4 cl gin, 4 cl limesaft og 4 cl mangosirup op i. Fyld is på og top op med Lemon sodavand. En sød og frisk drink, de fleste kan lide. Læs mere om Gin Hass her.

 

Gin og Ginger Ale:

En lille håndfuld mynteblade knuses i bunden af et glas. 4 cl limesaft og 4 cl gin tilsættes. Rør rundt og fyld isterninger på og Ginger Ale for resten af pengene. Pynt med lidt lime og mynte hvis det skal være pænt. Du kan læse mere om Gin og Ginger Ale her.

 

Gin & Tonic med agurk:

Fyld godt meis et glas. Jeg foretrækker et stort glas. Hæld 2 cl gin på og fyld op med Tonic. Pynt med en skive agurk, skåret helt tyndt og et drys friskkværnet peber hvis det skal være lidt ekstra. Læs mere om Gin & Tonic her.

 

Dark and Stormy:

4 cl god mørk rom blandes med saften fra ½ limefrugt og evt. et par dråber Angostura Bitter. I med et par store isterninger og fyld op med Ginger Beer. Pynt evt. med et par skiver lime. Læs mere om Dark and Stormy her.

 

Vhåber, du synes ligeså godt om de lækre drinks, som vi gør. Har du et bud på en lækker drink, man kan lave med disse skønne soda mixers, så skriv endelig til os, så kan det være, at vi deler det her på siden. Brug gerne kontaktformularen her.